Aralık 2015 - Unutmadan Söylemeliyim

2015-12-30

Şefin Sırrı; Sofra Duası

Şefin Sırrı; Sofra Duası

dua eden eller

Geçenlerde Şenol'la sohbet ediyorduk ki,, kendisi çok güzel bir konudan bahsetti. Filmlerde görüp ''yahu Avrupa da olup bizde olmayan her şeye meraklıyız da asıl bunlar neden bizde yok?'' derken birsürü başlık bulduk. Şimdi onların ilkini ben elimden geldiğince araştırarak sizlerle paylaşıyorum.. Serinin ikinci başlığını Şenol hazırlaya dururken ''sofra duası'' konumuzla karşınızdayım.

2015-12-23

Ben İstifa Ediyorum!

Ben İstifa Ediyorum!


work life capitalism


Aslında iş hayatına, kapitalizme, ucuz işçilik uğruna tüketilen hayatlardan markalarla verdiğimiz pozlara kadar bu ara yazacak çok şeyim var. Ben onları derleyip toparlayana kadar sözü ekşisözlükten bir arkadaşa bırakıyorum.

2015-12-14

#Aşkblogta

#Aşkblogta


aşk şiir sokakta

Yeni haftaya "aşk"la başlayalım istedim ve haftasonu çok konuşulan konulardan "aşk" için ne dedikodu dönüyor etrafta? yı araştırdım. Siz yine bir şeyi farklı yerlerde de gördüyseniz ışığın muhtemelen kendinize doğru tutulduğunu unutmayın. Güzel Haftalar :)

2015-12-07

Farkındalık Belası!

Farkındalık Belası!

angel

Başak Deepa Yüksel'e tesadüfen rastladım. İki yazısı vardı ulaştığım ikisi de kendisine hayran kalmam için yetti de arttı hatta hızımı alamadım ya ben sizin yazınızı alsamda blogumda paylaşsam dedim? Seve seve kabul etti. Kendisine teşekkür ediyor ve sizi bu yazıyı okumanızdan alıkoyan herşeye veda etmenizi diliyorum :)

2015-12-02